Contact en routebeschrijving

 

Afbeeldingsresultaat voor zomervakantie gevoel

Voel je Voeten en Stoelmassage aan de Vliet

Vivienne Uri-Bellaard
Voetreflexologe en stoelmasseuse
Vlietweg 14  2266 KA  Leidschendam

Mobiele nummer: 06 18 71  18 20
Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet opnemen. Als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken spreek dan een boodschap in of stuur een email. Ik neem dan z.s.m contact met je op.

Email: vivienne.uri@gmail.com

Voel je Voeten, praktijk voor reflexzone therapie en stoelmassage staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 27325231.

Lidmaatschapnummer van de beroepsvereniging is FAGT 12466
RBCZ licentiecode 309300R

De praktijk bevindt zich aan de rechterkant bij de ingang van ‘Voel je Wel’. Er is een speciale opgang voor mensen met een rolstoel, naast de trap.

Route Openbaar vervoer:
Op 10 minuten loopafstand vindt u de bus- en tramhalte Sijtwendetunnel aan het Oosteinde in Voorburg. Hier stoppen bus 45 en 46 en HTM tram 19. Komt u met de trein dan stapt u uit op station Leidschendam Voorburg.

Route met eigen vervoer:
De Vlietweg ligt aan de Vliet, vanaf de snelweg volg Leidschendam Zuid en ga onderaan de stoplichten naar rechts. Het tweede gebouw met het witte dak is Vlietweg  15 en 14. U kunt de auto voor de deur vrij parkeren, mocht er geen plaats zijn dan kunt u de auto aan de achterzijde gratis parkeren. De ingang van ‘Voel je Voeten’ zit op nummer 14, de hoofdingang van ‘Voel je Wel’.

LET OP!  De navigatie pakt soms Westvlietweg, dit is niet correct u moet zelf Vlietweg intoetsen.