Stoelmassage

Stoelmassage is voor jong en oud. Het is een korte massage die over de kleding heen wordt gegeven. Het werkt ontspannend, geeft energie en kan helpen om klachten te voorkomen. Het vermindert bovendien vaak bestaande klachten in vooral rug, nek en schouders. Het wordt vaak aangeboden aan werknemers tijdens werktijd, maar is voor vrijwel iedereen geschikt. Met stoelmassage wordt in korte tijd een krachtig effect bereikt.

Klanten over Stoelmassage aan de Vliet
Woningborg Groep Gouda

“Sinds 4 jaar geven wij stoelmassages aan onze medewerkers. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt, dankzij de adviezen en begeleiding van Vivienne, zijn bij een aantal collega’s bepaalde klachten aanzienlijk afgenomen en zijn sommigen zelfs klachtenvrij! Beste investering voor de medewerkers! “

Over de behandeling.
De massage is gebaseerd op Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek en schouders, armen, handen en heupen. Hiervoor neemt men plaats op een speciale stoel.

De voordelen van stoelmassage:
• stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven
• men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend
• het is een korte massage
• kan overal, op elk tijdstip worden gegeven
• verlaagt het ziekteverzuim en dus de ziektekosten
• werkt preventief en zorgt voor het welzijn van de mens
• werkt ontspannend waardoor een betere concentratie, inspiratie en meer energie
• is fiscaal aftrekbaar voor de werkgever

Over de behandelaar.
In 2009 heeft Vivienne Uri-Bellaard de stoelmassage opleiding van TouchPro Europe gevolgd en behaald. TouchPro Europe staat voor kwaliteit. Zij garanderen dit door hun licentieprogramma. Regelmatig wordt getoetst of zij nog voldoet aan de kwaliteitseisen. Daarnaast volgt zij regelmatig bijscholingen voor bepaalde klachten om meer verdieping, vernieuwing en kennis te krijgen. Zoals o.a. rug, nek en schouderklachten, hoofdpijnklachten maar ook het geven van advies en oefeningen die bepaalde klachten kunnen verlichten of voorkomen. Zij geeft stoelmassage in haar praktijk maar ook bij verschillende bedrijven aan hun medewerkers.

Indien er een medische klacht is en het dus niet alleen om ontspanning gaat, kan men in aanmerking voor vergoeding komen vanuit de aanvullende zorgverzekering. Voor de voorwaarden en uitzonderingen adviseert zij u uw verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. Op de website www.fagt.org vindt u een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar en type polis.